Orderstatus

Voer de volgende gegevens in a.u.b.

Request was not correct!
Om je beter van dienst te zijn maakt Canvasland.nl gebruik van cookies. Verberg deze melding
Helaas ligt door een storing ons bestelproces eruit. Wij raden aan tijdelijk uw bestelling te plaatsen via onze mail klantenservice@canvasland.nl.
Prijsgarantie

5 jaar garantie op al uw
online aankopen

Geen zorgen over het product. Uw aankopen zijn beschermd.
Wij transformeren uw foto
naar een print op canvas
Hoe werkt het?

De werkwijze van Canvasland

Foto aanleveren

Op onze website kunt u foto's of bestanden tot maximaal 30 MB per stuk uploaden/toevoegen. Om er achter te komen hoe groot uw foto of bestand is, kunt u met de rechter muisknop op de foto klikken en daarna de eigenschappen bekijken. Als uw foto of bestand groter is dan 30 MB kunt u deze sturen via de gratis internetdienst www.WeTransfer.com. U kiest in het bestelformulier dan voor de optie 'mijn foto later aanleveren'. Als u twijfelt of uw foto wel geschikt is, kunt u deze eerst naar ons sturen ter beoordeling. U kunt hiervoor gebruik maken van een gratis foto consult.

Kwaliteit van mijn foto

Soms is een foto of bestand te klein. Dat kan om diverse redenen het geval zijn. U kunt de foto zelf al hebben bewerkt, waardoor het bestand te klein is geworden. Het kan ook zijn dat uw e-mail programma het bestand verkleint tijdens het versturen. Hotmail is hier een goed voorbeeld van. Hotmail verkleint de foto tijdens het verzenden. U zou in dat geval de foto als "bestand" moeten toevoegen aan de e-mail en niet als "foto". Op deze manier wordt de foto niet verkleind. Foto's van facebook, twitter of Hyves zijn vaak te klein omdat deze verkleind worden opgeslagen. Komt u er niet uit dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen, zodat we samen kunnen kijken of de foto geschikt is, en op welke manier we de foto het best kunnen gebruiken.

Uitsnede

U kunt in ons bestelsysteem zelf de uitsnede bepalen op basis van uw foto en het gekozen formaat. Of u kunt er voor kiezen dat wij de uitsnede voor u bepalen. Wij zullen dan een naar ons inziens geschikte uitsnede voor u maken en deze eerst ter beoordeling naar u mailen.

Opties

Na het bepalen van uw uitsnede, kunt u de opties kiezen. U kunt aangeven of u de foto doorlopend geprint wilt hebben op de zijkanten van uw canvas of dat u liever een kleurrand wilt. Vervolgens kunt u kiezen voor een optioneel kleureffect zoals sepia of zwart-wit. U kunt kiezen voor een moderne baklijst. De lijsten zijn speciaal geselecteerd en geven uw print op canvas een luxe galerie uistraling. De baklijst kunt u optioneel meebestellen. Mochten er specifieke eisen zijn waarmee wij rekening moeten houden dan kunt u een opmerking toevoegen.

Garantie

Wij streven naar 100% tevredenheid. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn, dan zullen wij altijd zorgen voor een passende oplossing.

Verzending

Voor de verzending worden de canvasdoeken in noppenfolie en vervolgens in een stevige kartonnen verzendverpakking verpakt. Hierdoor worden beschadigingen tijdens transport tot een minimum beperkt. Vervolgens versturen wij onze prints niet met een groot landelijk netwerk, maar met een kleine transporteur. Zo worden beschadigingen tot een minimum beperkt. Op het moment dat uw bestelling wordt overgedragen aan de transporteur, ontvangt u een e-mail dat uw bestelling verzonden is. De transporteur zal uw bestelling de volgende werkdag afleveren.

Betaling

U kunt bij ons op diverse manieren betalen. Met iDEAL, PayPal of bankoverboeking. Wilt u met creditcard betalen, dan maakt u "gastgebruik" van PayPal. Na het afronden van uw bestelling ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw order. Hierbij zit de factuur toegevoegd als PDF-bestand, op deze factuur staan ook de betalingsgegevens die u nodig heeft als u gekozen heeft voor een bankoverboeking.

Spoed

Als u erg veel haast heeft met uw foto op canvas, kunt u kiezen voor een express-delivery. U heeft uw print dan binnen 2 dagen in huis. Dit is alleen mogelijk bij standaard formaten, zonder een lijst.

Bestel uw foto op canvas

Eenvoudig bestellen
Geen software, -
gewoon het gemak
van uw browser
Canvasland: de hoogste kwaliteit
Spoed: Express-delivery
Vandaag besteld,
overmorgen geleverd
Onze Tevredenheidsgarantie
Bij een fout geen gezeur,
we printen hem opnieuw!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief!
Betaalmogelijkheden
Veilig verzonden in kunstverpakking
De verzending is
in de beste handen
Dit zegt de pers
"Prachtig resultaat met,
heldere kleuren en glans"
-Clipboard