Orderstatus

Voer de volgende gegevens in a.u.b.

Request was not correct!
Om je beter van dienst te zijn maakt Canvasland.nl gebruik van cookies. Verberg deze melding
Helaas ligt door een storing ons bestelproces eruit. Wij raden aan tijdelijk uw bestelling te plaatsen via onze mail klantenservice@canvasland.nl.
Prijsgarantie

5 jaar garantie op al uw
online aankopen

Geen zorgen over het product. Uw aankopen zijn beschermd.

Veelgestelde vragen (FAQ) - Verzending en aflevering

Verzendkosten

Op de verzendkosten pagina vindt u alles over de verzendkosten.

Levertijden

Alle informatie betreffende levertijden vindt u op de levertijden pagina.

Spoed

Bij spoed raden wij u aan om contact op te nemen met de klantenservice. In overleg kunnen wij er samen voor zorgen dat u de print op tijd in ontvangst kunt nemen.

Verzending

Alle pakketten met een standaard formaat versturen wij met Packs. Bij Packs worden alle bestellingen handmatig verwerkt, dus niet met lopende banden, zodat uw pakket geen beschadigingen oploopt. Met de op maat gemaakte dozen is uw pakket optimaal beschermd. Grote formaten worden direct aan u toegeleverd door een koerier. De kosten vindt u terug op de verzendkosten pagina.

Orderstatus

Op de bestelstatus pagina kunt u de status van uw bestellingen terugvinden. De status van uw bestelling kan meerdere malen per dag veranderen.

Zelf afhalen?

Ja, dat kan. Uiteraard is het verstandig om van te voren even te bellen zodat wij de print voor u kunnen klaarleggen. Het bezoekadres vindt u terug op de contact pagina.

Niet thuis

Wanneer u niet thuis bent bij de eerste afleverpoging dan zal de koerier een bericht voor u achterlaten dat hij het de dag daarna wederom zal proberen. Mocht u bij de tweede levering wederom niet thuis zijn dan zal de koerier een bericht voor u achterlaten met het verzoek om contact op te nemen over de aflevering van uw bestelling. Wanneer u niet binnen een week na dit bericht contact heeft gezocht zal uw bestelling retour worden gezonden aan Canvasland. De kosten voor het opnieuw aanbieding van de zending komen in dat geval voor uw eigen rekening.
Eenvoudig bestellen
Geen software, -
gewoon het gemak
van uw browser
Canvasland: de hoogste kwaliteit
Spoed: Express-delivery
Vandaag besteld,
overmorgen geleverd
Onze Tevredenheidsgarantie
Bij een fout geen gezeur,
we printen hem opnieuw!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief!
Betaalmogelijkheden
Veilig verzonden in kunstverpakking
De verzending is
in de beste handen
Dit zegt de pers
"Prachtig resultaat met,
heldere kleuren en glans"
-Clipboard