Orderstatus

Voer de volgende gegevens in a.u.b.

Request was not correct!
Om je beter van dienst te zijn maakt Canvasland.nl gebruik van cookies. Verberg deze melding
Helaas ligt door een storing ons bestelproces eruit. Wij raden aan tijdelijk uw bestelling te plaatsen via onze mail klantenservice@canvasland.nl.
Prijsgarantie

5 jaar garantie op al uw
online aankopen

Geen zorgen over het product. Uw aankopen zijn beschermd.

Veelgestelde vragen (FAQ) - Afbeeldingvereisten

Bestandsformaat

Het standaardformaat van de meeste digitale camera's is het JPG of JPEG-formaat. De productontwerper op de website werkt alleen met .JPG, JPEG, PNG, GIF en BMP bestanden. Alle andere foto bestanden, zoals bijvoorbeeld TIFF, PSD, AI, PDF, EPS en RAW-bestanden kunt u aanleveren door te kiezen voor het versturen van de foto per e-mail of via de gratis dienst 'WeTransfer.com'. Vermeld altijd uw factuurnummer wanneer u gebruik maakt van email of WeTransfer.

Bestandsformaat wijzigen

U kunt het bestandsformaat van uw foto eenvoudig wijzigen door bijvoorbeeld gebruik te maken van het professionele programma Adobe Photoshop. Heeft u geen Photoshop dan kunt u gebruik maken van de gratis online variant van het programma Pixlr.com.

bestandsgrootte en Resolutie

Om een kwalitatief goede print te maken raden wij aan dat uw foto minimaal een bestandsgrootte heeft van 300KB. Hoe groter het bestand des te beter en scherper uw uiteindelijke afdruk zal zijn. U kunt tot 30Mb direct uploaden op onze website, dus wij raden u aan om ons uw foto in een zo hoog mogelijke resolutie te sturen. Een normale digitale camera met hoge instellingen maakt foto's van circa 3-6 MB, dus in principe mag dit nooit problemen geven. Foto's van 3-6 MB zijn over het algemeen zeer goed geschikt om op het grootsteDeze foto's zijn over het algemeen geschikt om op het grootste standaard formaat te printen. Indien u toch bestanden heeft die groter zijn dan 30MB kunt u die aanleveren via de gratis dienst 'WeTransfer.com'. Vermeld altijd uw naam en email wanneer u gebruik maakt van WeTransfer.

Foto kwaliteit

In de product ontwerper krijgt u na het uploaden van uw foto een kwaliteitindicator te zien. Deze is gekoppeld aan de door u geselecteerde grootte. Bij het uitrekenen van de kwaliteit van uw foto op het door u gekozen formaat wordt rekening gehouden met de resolutie van uw foto (bestandsgrootte in pixels) en de kijkafstand. De kijkafstand voor een klein formaat is kleiner dan bij een groot formaat. Een groot formaat mag in principe meer pixels vertonen omdat de kijkafstand in de meeste gevallen groter is dan bij een kleiner formaat.

Kleurprofiel

Om een optimaal resultaat te garanderen worden alle foto's verwerkt met het Adobe sRGB of RGB Adobe 1998 profiel. Alle overige kleurprofielen worden automatisch omgezet naar het Adobe RGB 1988 profiel. Bij het omzetten kunnen kleine afwijkingen in de kleurweergave optreden. Reclamaties op grond van kleurafwijkingen worden niet in behandeling genomen.
Eenvoudig bestellen
Geen software, -
gewoon het gemak
van uw browser
Canvasland: de hoogste kwaliteit
Spoed: Express-delivery
Vandaag besteld,
overmorgen geleverd
Onze Tevredenheidsgarantie
Bij een fout geen gezeur,
we printen hem opnieuw!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief!
Betaalmogelijkheden
Veilig verzonden in kunstverpakking
De verzending is
in de beste handen
Dit zegt de pers
"Prachtig resultaat met,
heldere kleuren en glans"
-Clipboard