Orderstatus

Voer de volgende gegevens in a.u.b.

Request was not correct!
Om je beter van dienst te zijn maakt Canvasland.nl gebruik van cookies. Verberg deze melding
Helaas ligt door een storing ons bestelproces eruit. Wij raden aan tijdelijk uw bestelling te plaatsen via onze mail klantenservice@canvasland.nl.
Prijsgarantie

5 jaar garantie op al uw
online aankopen

Geen zorgen over het product. Uw aankopen zijn beschermd.

Over Ons

De online winkel voor prints van museumkwaliteit. Canvasland is dé leverancier voor prints op aluminium, plexiglas, canvas, forex en posters. Met enkele klikken van de muis bepaald u de uitsnede van uw foto, kiest u een laminaat, foto effect en indien gewenst een mooie lijst. Alles wat u nodig heeft vindt u hier op één website, voor betaalbare prijzen. We leveren uw bestelling bij u of rechtstreeks bij uw klanten af, eventueel onder whitelabel.

Kwaliteit tot in de kleinste details

Canvasland heeft meer dan 12.000 klanten. Professionele fotografen vertrouwen op de kwaliteit van onze prints en de manier waarop wij bestelling verwerken. We bieden gegarandeerd de beste prijzen, of we vergoeden tweemaal het verschil. Als marktleider staan we voor betaalbare kwaliteit - zoals diverse onderzoeken van de laatste maanden hebben aangetoond.

We zijn trots op de kwaliteit van onze prints. We zijn niet blij totdat u dat ook bent. Wanneer een product een gebrek vertoond ontvangt u een nieuwe - dat is beloofd. We beantwoorden met liefde al uw vragen, geven waar mogelijk tips en helpen u bij het gebruik van de website.

Transparante communicatie

Voor, tijdens en na het plaatsen van een bestelling vindt u antwoorden op deze website. Het gebruik van productafbeeldingen, omschreven levertijden en bezorgkosten zorgen er onder andere voor dat onze website word omschreven overzichtelijk, duidelijk en transparant. De product ontwerper is een voorbeeld van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gebruikersgemak en automatisering.

Fotofanaat? Wij ook!

Canvasland is in 2009 opgericht en is onderdeel van Dynn Group. Canvasland heeft zich gespecialiseerd in het printen en verkopen van kwalitatief hoogwaardige prints voor betaalbare prijzen. Dit avontuur wordt mede mogelijk gemaakt door 9 collega's. Bent u onze nieuwe collega of partner?
Eenvoudig bestellen
Geen software, -
gewoon het gemak
van uw browser
Canvasland: de hoogste kwaliteit
Spoed: Express-delivery
Vandaag besteld,
overmorgen geleverd
Onze Tevredenheidsgarantie
Bij een fout geen gezeur,
we printen hem opnieuw!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief!
Betaalmogelijkheden
Veilig verzonden in kunstverpakking
De verzending is
in de beste handen
Dit zegt de pers
"Prachtig resultaat met,
heldere kleuren en glans"
-Clipboard